Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Τρώτε φρούτα με άδειο στομάχι!!!

Τρώτε φρούτα ...
Όλοι σκεφτόμαστε ότι το να τρώμε φρούτα σημαίνει απλώς να τα αγοράζουμε, να τα κόβουμε και να τα μασάμε. Δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζετε. Είναι  σημαντικό να γνωρίζουμε πώς και πότε να τα τρώμε.
Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τρώτε φρούτα;
Μην τρώτε ποτέ φρούτα ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ!! Τα φρούτα τρώγονται με άδειο στομάχι!!
Αν τρώτε φρούτα με αυτό τον τρόπο, θα παίξει σημαντικό ρόλο για την αποτοξίνωση του οργανισμού σας, παρέχοντας σας ένα μεγάλο μέρος ενέργειας για την απώλεια βάρους και για άλλες δραστηριότητες της ζωής.

ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΡΟΦΙΜΟ.
Όταν το γεύμα πάει στο στομάχι σήπεται, αναβράζει και μετατρέπεται σε οξύ. Ας πούμε ότι έχετε φάει το γεύμα σας και στη συνέχεια τρώτε το φρούτο σας. Το φρούτο είναι επιθυμητό να πάει κατ' ευθείαν μέσα από το στομάχι στα έντερα, αλλά όμως εμποδίζεται να γίνει έτσι. Όταν το φρούτο καταναλωθεί αμέσως μετά το φαγητό έρχεται σε επαφή με το φαγητό στο στομάχι και τους πεπτικού χυμούς. Όλη η μάζα των τροφίμων μαζί με αυτή των φρούτων αρχίζει να αλλοιώνεται και το οξύ των τροφίμων καταστρέφει τις θρεπτικές ουσίες του φρούτου. Επομένως, σας παρακαλώ να τρώνε φρούτα σας με *άδειο στομάχι* ή πριν από τα γεύματα σας!
Έχετε ακούσει ανθρώπους να παραπονούνται « κάθε φορά που τρώω καρπούζι ρέβομε», «όταν τρώω φασόλια στομάχι μου φουσκώνει», «όταν τρώω μια μπανάνα νιώθω σαν να τρέχω στην τουαλέτα», κλπ
στην πραγματικότητα όλα αυτά δεν θα προκύψουν αν τρώτε τα φρούτα με άδειο στομάχι. Το φρούτο αναμιγνύεται με την σήψη των άλλων τροφών και παράγει αέριο και ως εκ τούτου θα έχω φούσκωμα!
Γκριζάρισμα των μαλλιών, φαλάκρα, το νευρικό ξέσπασμα και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, όλα αυτά ΔΕΝ θα συμβούν εάν τρώτε τα φρούτα με… άδειο στομάχι!! Εάν έχετε καταφέρει να τρώτε φρούτα με το σωστό τρόπο, έχετε το μυστικό της ομορφιάς, της μακροζωίας, της υγείας, της ενέργειας, της ευτυχίας και του φυσιολογικού σωματικού βάρους.
Όταν θα πρέπει να πίνετε χυμό φρούτων - πίνετε μόνο *φρέσκο* χυμό φρούτων, ΟΧΙ εμφιαλωμένο. Μην πίνετε χυμό, που έχει θερμανθεί. Μη τρώτε μαγειρεμένα φρούτα, επειδή δεν παίρνετε τα θρεπτικά συστατικά. Να πάρετε μόνο για να δοκιμάσετε. Το μαγείρεμα καταστρέφει όλες τις βιταμίνες.
Τρώγοντας ολόκληρο το φρούτο είναι καλύτερα από την κατανάλωση του χυμού. Αν πρέπει να πιείτε χυμό, πιείτε το αργά, γουλιά-γουλιά, γιατί θα πρέπει να επιτρέψετε να αναμειγνύεται με το σάλιο σας πριν από την κατάποση. Μπορείτε να κάνετε μια δίαιτα 3 φρούτων την ημέρα για να καθαρίσει το σώμα σας. Απλά τρώτε φρούτα και πίνετε χυμό φρούτων και τις 3 ημέρες και θα εκπλαγείτε όταν οι φίλοι σας να σας πουν πώς ακτινοβολείτε !

KIWI : Μικρό αλλά πανίσχυρο. Αυτή είναι μια καλή πηγή καλίου, μαγνησίου, βιταμίνης Ε και φυτικών ινών.  Το περιεχόμενο της βιταμίνης C είναι διπλάσιο από του πορτοκαλιού.
ΜΗΛΟ: Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα; Παρά το γεγονός ότι ένα μήλο έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, έχει αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή που ενισχύουν την δραστικότητα της βιταμίνης C, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των κινδύνων καρκίνου παχέως εντέρου, καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου.
ΦΡΑΟΥΛΑ : Προστατευτικό φρούτο. Οι Φράουλες έχουν την υψηλότερη συνολική αντιοξειδωτική δύναμη μεταξύ των μεγάλων φρούτων και προστατεύουν τον οργανισμό από καρκίνο, και ελεύθερες ρίζες που φράζουν τα αιμοφόρα αγγεία . *
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ : Το πιο γλυκό φάρμακο. Λαμβάνοντας 2-4 πορτοκάλια την ημέρα μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει μακριά τα κρυολογήματα, χαμηλότερη τη χοληστερόλη, την πρόληψη και διάλυση πέτρας στα νεφρά , καθώς και να μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου του παχέους εντέρου . *
ΚΑΡΠΟΥΖΙ : Παγωμένο σβήνει τη δίψα. Αποτελείται από 92 % νερό, είναι επίσης συσκευασμένο με μια γιγαντιαία δόση γλουταθειόνης, η οποία βοηθά να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Είναι επίσης βασική πηγή λυκοπενίου, οξειδωτικού για τη καταπολέμηση του καρκίνου. Άλλες θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στο καρπούζι είναι Βιταμίνη C και Κάλιο .
GUAVA & PAPAYA: κορυφαία βραβεία για τη βιταμίνη C. Είναι σαφείς νικητές για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C. Γκουάβα είναι επίσης πλούσια σε φυτικές ίνες, οι οποίες βοηθούν στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας. Η παπάγια είναι πλούσια σε καροτίνη, αυτό είναι καλό για τα μάτια σου.

Πίνοντας κρύο νερό μετά από ένα γεύμα = Καρκίνος !   Μπορείτε να το πιστέψετε αυτό;
Είναι ωραίο να έχουμε ένα φλιτζάνι κρύο ποτό μετά από ένα γεύμα. Ωστόσο, το κρύο νερό θα σταθεροποιήσει την ελαιώδη ουσία που έχει μόλις καταναλωθεί. Θα επιβραδύνει την πέψη. Μόλις αντιδράσει αυτή η «λάσπη» με το οξύ,  θα διασπασθεί  και θα απορροφηθεί από το έντερο ταχύτερα από την στερεά τροφή. Θα ευθυγραμμίσει το έντερο. Πολύ σύντομα, αυτό θα μετατραπεί σε λίπος και θα οδηγήσει σε καρκίνο. Είναι καλύτερα να πιείτε ζεστή σούπα ή ζεστό νερό μετά από ένα γεύμα .

Μια σοβαρή σημείωση για εμφράγματα .....
«ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ»
Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάθε σύμπτωμα καρδιακής προσβολής δεν προκαλεί απαραίτητα πρώτα μούδιασμα στο αριστερό χέρι. Συνήθως το πρώτο σύμπτωμα είναι ο έντονος πόνος στην γραμμή του σαγονιού. Μπορεί να μην έχετε ποτέ τον πρώτο πόνο στο στήθος κατά τη διάρκεια μιας καρδιακής προσβολής. Ναυτία και έντονη εφίδρωση είναι επίσης κοινά συμπτώματα. Εξήντα τοις εκατό των ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή προσβολή, ενώ κοιμόνταν, δεν ξύπνησαν. Ο πόνος στο σαγόνι μπορεί να σας ξυπνήσει από βαθύ ύπνο.
Ας είμαστε προσεκτικοί και ας γνωρίζουμε. Όσο περισσότερα γνωρίζουμε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να επιβιώσουμε ή να σώσουμε μία ζωή.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...